Steun ons

muurleeuwenbekje
Als je enthousiast bent geworden over De Vergeten Tuin kun je ons helpen door lid te worden van Vereniging Veldwerk, vrijwilliger te worden of ansichtkaarten te kopen. Alle steun is welkom!

Als je je bij ons aan wilt sluiten, maak dan (minimaal) 5 euro over naar IBAN NL04INGB0009270335 t.n.v. Vereniging Veldwerk, Eindhoven o.v.v. je adres. Automatisch overschrijven bespaart jou en ons veel werk!

Je krijgt meteen je ledenpas, en krijgt voortaan Veldwerknieuws thuisbezorgd.

We zijn dringend op zoek naar mensen die een actieve rol binnen onze vereniging willen vervullen. We kunnen het aanbevelen; het is erg leuk en leerzaam.

even pauzeren

Er zijn allerlei grote en kleine klussen te doen. Ook de kleinste hulp is welkom! Je kunt zelf bepalen wat je graag wilt doen en hoeveel tijd je er aan wilt besteden:

schets van het nieuwe infohuisje<>

Ook zijn er een aantal dingen die we graag zouden willen doen maar waar we wegens een gebrek aan kennis en/of tijd onvoldoende aan toe komen:

Zin om mee te doen? Kom dan eens langs op een OpenVeldwerkdag. Of neem contact met ons op via verenigingveldwerk@vergetentuin.nl.We hebben  ansichtkaarten gemaakt met foto's die in de Vergeten Tuin gemaakt zijn. Deze zijn voor 0.50 euro te koop in de Vergeten Tuin.
ansichtkaart wijngaardslakken

ansicht brede wespenorchisansicht groene kikker

ansicht gewone zwavelkop

ansicht weide

ansicht pad

ansicht muurleeuwenbekje

ansicht grote vijver